podologic wervelkolomPodologic staat voor logische podologie en of therapie. Een no nonsense verhaal over niet alleen voet- en teenklachten maar een heldere en begrijpelijke houdingsvisie. Voor als verschil, écht verschil maakt!

Ons beeldmerk behelst 5 ovalen. Deze symbolisren de 5 tenen van de voet echter staand ook plastische weergave van de wervelkolom, waarbij ieder mens zijn eigen "scheefheid" heeft. Als in deze scheefheid balans aanwezig is zouden er inprincipe geen klachten moeten zijn.  Ieder mens is scheef (!) en dat mag ook. Echter als er hier onbalans is kan dit een relatie hebben met klachten en biedt dit mogelijk aangrijpingspunten.

podologic voetWij hechten grote waarde aan kwaliteit in de ruimste zin, met Podomonitor kunt u uw mening geven waarin u ons kunt beoordelen op oa. organisatie, bejegening, ervaren behandelkwaliteit en informatievoorziening.

Als client/ patient krijgt u een enquête die volledig anoniem (digitaal)  ingevuld kan worden. Deze wordt door een onafhankelijk bureau verwerkt. De onderstaande score geeft interactief de score weer van de laatste 6 maanden.

Podologic is direct betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze mooie tool die zowel voor verzekeraar, verwijzer en als client een mooie benchmark kan vormen.

Klik hieronder op de naam voor een uitgebreide beschrijving:

Portret Erik Wink

Erik is in 1987 afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Twentse academie voor fysiotherapie te Enschede. Tijdens de opleiding Manuele therapie wordt kontakt gelegd met een tweetal gedreven podo orthesiologen. Na een tweejarige privé opleiding en de opleiding voor podo-kinesioloog wordt in 1991 een eigen praktijk voor podologie gestart in Ommen.

Lees meer

Portret Corina Pleij

Corina is in 2008 afgestudeerd als podotherapeut aan Saxion Hogeschool te Enschede. Tijdens de opleiding heeft zij op verschillende adressen ervaring op gedaan. Na haar opleiding heeft Corina een aantal jaren jaren gewerkt als Podotherapeut in Zwolle. Sinds 2015 maakt ze deel uit van Podologic. Corina heeft zitting in de praktijk in Dedemsvaart en in Wierden.

Lees meer