De EXO-L Enkelbrace biedt de beste bescherming tegen verzwikken. EXO-L is op maat gemaakt en daardoor erg comfortabel om te dragen. De EXO-L Enkelbrace voorkomt dat de enkel de verzwikbeweging kan maken. Deze werking is gebaseerd op de anatomie van het lichaam, de EXO-L Enkelbrace grijpt alleen in wanneer je dreigt te verzwikken. Hierdoor behoud je bewegingsvrijheid en ben je tegelijkertijd optimaal beschermd. Maak een scan afspraak en ontdek de EXO-L zelf!  Nieuw is de EXO-L UP als toepassing voor het mee omhoogbrengen van de voet bij uitvalsverschijnselen.              

EXO-L Anatomie EXO-L Enkelbrace EXO-L Enkelbrace

De beste bescherming voor je enkels

  • EXO L percentage100% bescherming voor je enkels
  • Op maat gemaakt en dus zeer comfortabel
  • Biedt volledige bewegingsvrijheid

 

Ik wil de EXO-L graag hebben

1 scanafspraak

1. Boek een scanafspraak
Om een EXO-L Enkelbrace te bestellen moet er een 3D-scan gemaakt worden van de enkel. Podologic is officieel partner en aanmeetpunt van EXO-L.

BOEK EEN SCANAFSPRAAK

2 printen

2. EXO-L’s Printen
Wij sturen het specifiek voor jouw gemaakte ontwerp naar een 3D printer waar jouw EXO-L op maat wordt gemaakt. Vervolgens wordt de EXO-L geassembleerd en onderwerpen we jouw EXO-L’s nog aan enkele kwaliteits-tests. Standaard worden de EXO-L’s in het grijs geleverd. Andere kleuren zijn mogelijk (meerprijs).

3 schoenaanpassing

3. Schoenaanpassing
De EXO-L zit vast aan je enkel en aan je schoen. Je schoen moet daarvoor aangepast worden. De aanpassing kan op alle lage schoenen. Krijg je nieuwe schoenen? Geen probleem extra schoenaanpassingen zijn mogelijk en zijn lokaal te realiseren.

EXO-L gebruiksaanwijzing

Prijzen EXO-L Nederland