Corina PleijCorina is in 2008 afgestudeerd als podotherapeut aan Saxion Hogeschool te Enschede. Tijdens de opleiding heeft zij op verschillende adressen ervaring op gedaan. Na haar opleiding heeft Corina een aantal jaren gewerkt als Podotherapeut in Zwolle. Sinds 2015 maakt zij deel uit van Podologic. Corina heeft zitting in de praktijk in Dedemsvaart en in Wierden. Waaronder ook een avondspreekuur in Wierden op de maandag.

Naast het reguliere spreekuur is de podotherapeut ook specialist op het gebied van nagelproblematiek en behandelen van de reumatische en diabetische voet. Verder is er speciale aandacht voor de algehele statiek volgens het speciale model van Podologic en behendig met manuele technieken voor de voet. Daarnaast maakt Corina ook gebruik van Dryneedling en Echografie (Voet). Corina is de eerste officieel opgeleide EPTE podotherapeut van Nederland. (EPTE toepassing vindt alleen plaats bij Corina in de lokaties op het been, dus achillespees, peesplaat van de voet en de kniepees).

 

Naast haar werk als podotherapeut is Corina ook werkzaam als visiteur voor de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

Naast podotherapeut is Corina ook erg actief in de paardensport.

Corina is als podotherapeut aangesloten bij de NVvP.

Praktijk AGB Podologic 26050413, Persoonlijke AGB Corina 26000306, registratie nummer Kwaliteits register NVvP 59909989096